28 januari -vilken dag!

 
Nu känner jag mig rätt pepp inför de nationella proven. Till en början föraktade jag dem och längtade definitivt inte till dem.... Aldrig att jag skulle! Och när jag fick veta att vi skulle ha lika många vanliga prov och läxförhör som vi hade innan medan  vi även har nationella? Nej fy, Mitt huvud som brukar snurra efter att jag får veta tre inlämningar flera veckor innan. nej, planera är inte min grej och kommer det någonsin att bli det? Om ni skulle fråg mig så troligtvis inte. Men nu idag har jag kände  jag migrätt så pepp. Läskigt nog.... Vet inte om det var känslan av att jag svimmar i läxor och inlämningar nu, denna vecka som knappt hunnit börja kanske har fått mig att förstå att  femhundratre läxor och hundratjugofem inlämningar på en vecka är troligen det värsta som finns och det mest avskräckande inför niorns nationell prov.
 
Men nu är en av de hundrafem inlämningarna klara. hundrafyra kvar bara sen är jag fri i helgen! (; TAGGAA!!!
Eller nej?  Jag kommer att fortsätta att sätta mig ned och fortsätta kolla på Pretty Little Liars resten av veckan. (;
Updatering: 32 episoder kvar tills jag ligger före moa i PrettyLlittle Liars, det är något värt att tagga inför ;)
Tagen i stugen i sommras med min underbart somrig klänning från Nelly.com / märket Club L
 
Jag tycker verkligen att klänningen är underbart vacker och ger mig även lite ångest eftersom jag inte vet än vad jag ska sy för klänning inför nins bal. Panikånges.
 
 

Pretty Little Lairs

Trodde jag aldrig skulle säga detta, men jag har blivit galen i Pretty little lairs. På bara på det senaste dygnet har jag hunnit sett 17 episoder! 17 EPISODER!!!! Det är helt galet, men ändå underbart att bara på ligga i soffan med högtalara på max och se en bra serie online. Men just 17 episoder..
Varje episod är i snitt ungefär lite mer än 40 minuter vilket blir mer än 6 800 minuter! vilket leder oss till att jag har kollat på serien i 11 timmar och 20 minuter, non-stop! På tal om no lifer...;)
Men pretty little liars kommer att aldrig slå vampire diaries som alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta <3
 
Haha, undrar om jag nu kommer att ses som en tjej som bara sitter hemma hela dagarna ochsom aldrig går ut?Som bara sitter hemma och äter och kollar på sina serierna som hon är besatt av. Men nej, jag är inte besatt av serien. Det är bara det att jag inte måste göra något hela tiden. Jag kan faktiskt sitta hemma en hel dag, osminkad med pyjamas utan att behöva att gå ut. Jag har inget behov att göra något hela tiden. Så det så! Det är ungefär den förklaringen som jag ger till min mamma (; Detta är verkligen "Ursäkten för att inte behöva gå ut, sminka sig varje dag och att få sitta hemma på sitt lata arsle när man vill" då inte går i skolan förståss ;)
 
Klara "kessa" Karlsson

ff

fdd

RSS 2.0