Emelies fest - BILD BOMB


ONÖDIG FAKTA

 
Moa don't leave me here!!

tröst shoppat



Tar ut aggressivationen på pengarna i min plånbok

HEAVY


Jag ger dig min morgon

trög morgon.... Jag har legat och drygat i sängen i över en timme för jag vet vad jag skall göra när jag går upp. Jag ska först skriva klart två jävla uppsattser, NO och SO. Sedan MÅSTE jag gå ut och sola. Eftersom jag troligen kommer att välja en vit balklänning, vilket också betyder att jag måste vara sjukt brun! Och nej, jag tänker inte spraytana mig.... För jag vill inte se ut som en morot. Nej tack!

Och det där problemet med bh....
Öppen rygg är skitsnyggt, kom du inte har några bröst få du kan gå utan by eller något. Men så är inte min situation. Jag måste även lösa bh-problemet! SNARAST!!!

Snälla låt mig slippa..... :/

första dan på stranden

Den bästa fördelen att bo på Gotland måste vara att man har alltid nära tillgång till strand. Just nu befinner jag mig i stugan i Åminne. Åminne ligger inte på samma sida som Visby gör.
Jag har sammanlagt solat i 3 och en halv timme . Så jag har mestadels mått skit, på grund av att jag har bränt mig rejält på baksidan. Så nu blir jag tvungen att sova med fuktig hudlotion över hela kroppen och sova faceplantad ner i kudden. Trevligt. Det värsta är att jag känner att jag måste passa på inför balen, man vet ju inte hur många dagar dom är molnfria? Men jag tror att jag kommer att fortsätta att steka på fast jag är bränd. Det får bli plågsamt men förhoppningsvis så lönar det sig i slutändan! :)



Hey hey good-looking




The whole wide world is whisting


Godnatt!

Efter en stressad men ändå härlig dag eftermid dagen bestod mestadels av att städa till päronen kommer hem och slutade med en timmer på studsmattan. Planen inför fredagen är att ta det lugnt med tjejorna. Vi ska se på film och helt enkelt softa.

Slänger in ett inlägg imorgon som vanligt. Men nu väntar sängen, jag skall upp tidigt imorgon och packa väskan inför övernattningen


halvfin bild såhär sent på kvällen.......



"Den nya drogen"

Äntligen gratis för andorid!!!







Älska spelistan!

 
Kika in/ följ mig på spotify:
http://open.spotify.com/user/1111283825
 

Molnfri himmel

ligger just nu och solar med Linnéa! I otroligt nog bara bikini och chillar. Gårdagen bestod mest utav läsk, godis och eld. Det var först meningen att även Moa och Emelie skulle vara med men de båda blev sjuka. Slänger in ett inlägg senare ikväll!




RSS 2.0