28 januari -vilken dag!

 
Nu känner jag mig rätt pepp inför de nationella proven. Till en början föraktade jag dem och längtade definitivt inte till dem.... Aldrig att jag skulle! Och när jag fick veta att vi skulle ha lika många vanliga prov och läxförhör som vi hade innan medan  vi även har nationella? Nej fy, Mitt huvud som brukar snurra efter att jag får veta tre inlämningar flera veckor innan. nej, planera är inte min grej och kommer det någonsin att bli det? Om ni skulle fråg mig så troligtvis inte. Men nu idag har jag kände  jag migrätt så pepp. Läskigt nog.... Vet inte om det var känslan av att jag svimmar i läxor och inlämningar nu, denna vecka som knappt hunnit börja kanske har fått mig att förstå att  femhundratre läxor och hundratjugofem inlämningar på en vecka är troligen det värsta som finns och det mest avskräckande inför niorns nationell prov.
 
Men nu är en av de hundrafem inlämningarna klara. hundrafyra kvar bara sen är jag fri i helgen! (; TAGGAA!!!
Eller nej?  Jag kommer att fortsätta att sätta mig ned och fortsätta kolla på Pretty Little Liars resten av veckan. (;
Updatering: 32 episoder kvar tills jag ligger före moa i PrettyLlittle Liars, det är något värt att tagga inför ;)
Tagen i stugen i sommras med min underbart somrig klänning från Nelly.com / märket Club L
 
Jag tycker verkligen att klänningen är underbart vacker och ger mig även lite ångest eftersom jag inte vet än vad jag ska sy för klänning inför nins bal. Panikånges.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael

2013-03-29 @ 11:34:15
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0